Kvalitné palivá zo Slovnaftu sa dostanú k zákazníkovi aj po železnici

Každý vodič alebo vodička chce prísť na čerpaciu stanicu a natankovať kvalitné palivo. Aby sa sem dostalo a zachovalo si požadované parametre, desiatky ľudí v Slovnafte pracujú na jeho výrobe, kontrole a prevoze až k zákazníkovi. Vyváža sa aj po železnici a práve tam je šanca získať skvelú prácu v stabilnej firme. Mnohí v Slovnafte pracujú až do dôchodku.

09.02.2024 00:00
thumbnail 2017 Logistika ZD Herchl 10...

Železnicou ide k zákazníkom 50% všetkých vyrobených palív a produktov v bratislavskej rafinérii. Obsluhuje ju približne 170 ľudí a každý jeden je pre jej plynulý chod dôležitý. Práca na železnici je pre mnohých detským snom. Naši slovnaftári – železničiari, majú ešte niečo navyše. Stabilitu, istotu pracovného času aj výplaty, na výber obrovské množstvo benefitov a dobrých kolegov.

Dĺžka koľají na vlečke v Slovnafte je dlhá...
thumbnail Foto 2celkovy pohlad resized, pr, nepoutivat Dĺžka koľají na vlečke v Slovnafte je dlhá spolu 96 kilometrov, to je ako trasa z Bratislavy na čerpaciu stanicu Pohranice pri Nitre. Je to druhá najväčšia vlečka na Slovensku.

Operátor logistiky

Operátor logistiky, má k dispozícii všetky moderné nástroje, aby dokázal naplniť cisterny palivami, skvapalnenými plynmi, sírou ale aj horúcimi, až 150°C produktami. Bezpečnosť je u nás vždy na prvom mieste, preto osobne dohliadame na plnenie každej cisterny. Ak nemáte správnu kondičku, pri tejto práci ju získate. Záujemca musí mať ukončené stredoškolské vzdelanie, prejsť psychologickými testami a zdravotnou prehliadkou a ostatné sa naučí už u nás. Pracuje sa na zmeny, s čím súvisia aj zaujímavé príplatky. Môžete sa tiež posunúť ďalej kariérne aj platovo. Operátor však nepracuje sám. Po svojom boku má kolegov z logistiky – rušňovodiča a vedúceho posunu.

thumbnail 2011 LOG Zeleznica2 resizedpr, nepoutivat

Vedúci posunu

Jedna naplnená železničná cisterna váži až 90 ton a vedúci posunu dokáže hýbať s až 40 cisternami naraz. K tejto práci potrebujete bezchybný zrak a sluch a všetko ostatné vás naučíme. Môžete sa stať rušňovodičom – na náklady zamestnávateľa.

SSSSS 2017 Logistika ZD Herchl 1-resized, pr, nepouzivat

Ste rušňovodič a hľadáte prácu? U nás začínate a končíte v tej istej destinácii

Ak máte v rukách certifikát, že máte všetky skúšky, môžete pracovať ako rušňovodič. Veľkou výhodou je pravidelná pracovná doba v 12-hodinových zmenách, pravidlo, že začínate a končíte na tom istom mieste. Príplatky sú samozrejmosťou. Práca v Slovnafte a na jeho železnici má zmysel. Naši kolegovia sú dôležitým spojovníkom medzi výrobou a zákazníkom. Voľné pracovné pozície aj na železnici, nájdete na našej kariérnej stránke.

thumbnail Veduci posunu A5, pr, nepoutivat

Slovnaft patrí k najatraktívnejším zamestnávateľom na Slovensku, je lídrom v oblasti spoločenskej zodpovednosti a firemnej filantropie, podporuje šport, kultúru, vzdelávanie a mládež. Veľkú pozornosť venuje revitalizácii životného prostredia a je členom medzinárodnej Skupiny MOL. Ak chcete zistiť viac o tom, aký je život v Slovnafte, kliknite sem.

chyba