Hľadáte si prácu? Od utorka je v Nitre JOB EXPO 2016

Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (UPSVAR) pripravuje už šiesty raz najväčší veľtrh pracovných príležitostí na Slovensku Veľtrh práce JOB EXPO 2016.

25.04.2016 15:43
debata

Podujatie sa uskutoční 26. až 27. apríla tohto roka v priestoroch výstaviska Agrokomplex v Nitre. Ako informoval Vladimír Straka z kancelárie generálneho riaditeľa UPSVAR, na jednom mieste sa stretne vyše 160 slovenských a viac ako 42 zahraničných zamestnávateľov s ponukou viac ako 30 443 voľných pracovných miest, z toho minimálne 13 443 od prítomných slovenských zamestnávateľov.

K zamestnávateľom sa podľa Straku pridajú poskytovatelia neštátnych služieb zamestnanosti a európski partneri verejných služieb zamestnanosti s reálnymi pracovnými miestami, s pracovnými príležitosťami a poradenstvom pre oblasť slovenského a európskeho trhu práce. Na veľtrhu majú byť aj vzdelávacie agentúry, ktoré ponúknu širokú paletu služieb od poradenstva cez testovanie tzv. mäkkých zručností, jazykových zručností, počítačových zručností až po hodnotenie osobnosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #zamestnanie #JOB EXPO