Technická univerzita vo Zvolene

03.02.2012 06:41
debata

Technická univerzita vo Zvolene

Ul. T. G. Masaryka 24, 960 53 Zvolen, www.tuzvo.sk

Univerzitné študijné programy: ekonomika a manažment obnoviteľných prírodných zdrojov (I.stupeň – Bc.), manažment a financovanie lesných podnikov (II.stupeň – Ing.)

Lesnícka fakulta

študijné programy: lesníctvo, aplikovaná zoológia a poľovníctvo – I. a II. stupeň, ekológia lesa, geoinformačné a mapovacie technológie v lesníctve, ťažbovo-dopravné a stavebné technológie v lesníctve – II. stupeň

Drevárska fakulta

študijné programy: konštrukcia drevených stavieb a nábytku, výroba nábytku, manažment drevárskej a nábytkárskej výroby, drevárske technológie, podnikový manažment v drevospracujúcom priemysle, dizajn nábytku, interiérový dizajn, ochrana osôb a majetku pred požiarom – I.stupeň – Bc.; konštrukcia drevárskych výrobkov, materiálové inžinierstvo v drevárstve, technika pre spracovanie dreva, nábytok a výrobky z dreva, drevárske inžinierstvo, technológie spracovania biomasy, podnikový manažment v drevospracujúcom priemysle, dizajn nábytku, hasičské a záchranárske služby, technická bezpečnosť osôb a majetku – II.stupeň – Ing.

Fakulta ekológie a environmentalis­tiky

študijné programy: ekológia a využívanie krajiny – I.stupeň – Bc.; ekológia a ochrana biodiverzity, environmentálne inžinierstvo, environmentálny manažment – I. a II. stupeň – Bc. a Ing.

Fakulta environmentálnej a výrobnej techniky

študijné programy: dopravná a manipulačná technika, výrobná technika, priemyselné inžinierstvo, ekotechnika – I.stupeň – Bc.; lesnícka a mobilná technika, výrobná technika, priemyselné inžinierstvo – II.stupeň – Ing.

  • prihlášky: do 31. 3.
  • poplatok: 33 eur
  • prijímačky: 18. – 19. jún
debata chyba