Tvorte s nami budúcnosť! V Slovnafte otvárame 9 pozícií v programe Growww

Máte riešenia, ktoré môžu byť hnacím motorom inovácií zajtrajška? Pridajte sa k nám! Skupina MOL, ktorej je Slovnaft súčasťou, opäť otvára program Growww určený pre čerstvých absolventov a absolventky vysokých škôl. Skupina prijíma vyše 90 mladých odborníkov a odborníčky v 8 krajinách, z toho na Slovensku ponúka deväť atraktívnych pozícií.

04.04.2024 00:00
thumbnail JZ2A4237 resize, pr, nepouzivat Foto:

V Skupine MOL si vážime odvahu a znalosti našich kolegov a kolegýň a presadzujeme spôsob myslenia, ktorý dokáže riešiť komplikované výzvy. Hľadáme talentovaných ľudí, ktorí tieto schopnosti majú – a preto chceme práve vás. Aby sme vám v rámci ročného programu poskytli príležitosť stať sa lídrami v oblasti energetickej transformácie. Až 80 percent doterajších absolventov programu Growww si svoju profesionálnu kariéru naďalej buduje v Skupine MOL. Prečítajte si, ako o programe hovoria jeho absolventi.

Program, do ktorého sa od jeho vzniku zapojilo viac ako 2700 čerstvých absolventov vysokých škôl z celej strednej a východnej Európy, je aj tento rok otvorený pre odborníkov z rôznych oblastí vrátane ekonómov, právnikov, inžinierov, geofyzikov, špecialistov na logistiku, personalistov, IT-čkárov či odborníkov na financie. Pozície pokrývajú rôzne oblasti, ako sú obnoviteľné plyny, stratégia v oblasti palív, obehové hospodárstvo, kybernetická bezpečnosť a správa majetku a služieb. Prezrite si jednotlivé pozície otvorené na Slovensku.

Foto: Slovnaft
thumbnail SLN 603 12 MOL GROWWW LCD, pr, nepouzivat

Ak ste čerstvými absolventmi s magisterským alebo inžinierskym titulom a uvažujete o nástupe do stabilnej spoločnosti v regióne, práve teraz je ten správny čas. Ak ste vždy snívali o práci v oblasti energetiky, udržateľných chemikálií, maloobchodu alebo spracovania odpadu, využite túto príležitosť. Ak túžite významne ovplyvniť dianie v regióne a byť motorom pozitívnych zmien, u nás na to nájdete priestor. Ak veríte v silu tímovej práce a spolupráce, ktoré sú základom komunity, bude sa vám u nás dariť. A, samozrejme, ak máte postoj orientovaný na riešenie vybraných problémov, u nás to využijete.

Ročný program ponúka konkurencieschopný plat a balík benefitov. Otvorený je pre uchádzačov s maximálne ročnou praxou. Growwwáci majú možnosť vybrať si skúsených odborníkov ako mentorov, ktorí im uľahčia integráciu do spoločnosti. Okrem toho im ponúkneme profesionálny a osobnostný rozvoj. Growwwáci sa napríklad môžu zúčastniť na projektovej súťaži, počas ktorej majú možnosť prezentovať sa pred vrcholovým manažmentom Skupiny MOL.

Foto: Slovnaft
thumbnail SLN 603 12 MOL GROWWW LCD2, pr, nepouzivat

„Growww je stabilná súčasť Skupiny MOL od roku 2007. Poskytuje mladým absolventom a absolventkám jedinečnú príležitosť pridať sa k nášmu medzinárodnému tímu a aktívne prispieť k formovaniu budúcnosti energetického priemyslu. Growwwáci sa môžu zapojiť do reálnych projektov a spolupracovať s nami pri riešení výziev budúcnosti. Dôkazom nášho záväzku dlhodobého rozvoja je skutočnosť, že nielen lídri na strednej úrovni, ale aj viacerí naši lídri a líderky na najvyšších pozíciách odštartovali svoju kariéru v Skupine MOL práve v programe Growww," hovorí Lana Faust Križan, viceprezidentka pre HR Skupiny MOL.

Využite príležitosť a prihlášku podajte na: slovnaft.sk/grow­ww

Chcete spoznať atmosféru medzi Growwwákmi? Pozrite si naše video z minuloročného Growww Onboarding Day.

odkaz
Obrazok1, pr, nepouzivat
chyba